6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Ayvalıklı yelkenciler ödüle doymuyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde başarıları ile dikkatleri üzerine çeken Ayvalık Yelken Kulübü, başarılarına ve madalyalarına yenilerini ekledi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ‘Teşvik 3’ yelken yarışlarında Ayvalık Kulübü sporcuları evlerine madalyaları ile döndüler.
Ayvalık Yelken Kulübü sporcuları, katıldıkları her müsabakada dereceye girerek başarılarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyor. Son olarak Burhaniye’de düzenlen ‘Teşvik 3’ yelken yarışmalarından Ayvalık Yelken Kulübü’nden Bara Erdoğan (12) 5 bölümde yapılan yarışmaların tamamında birinci olarak genel klasmanda birinciliği aldı.
Öte yandan, Ayvalık Yelken Kulübü’nden Selen Erdoğan ile Baran Kadir Emirhan ise, en küçük yelken sporcuları olarak ödüle layık görüldüler.

Bandırma, Burhaniye ve Ayvalık’tan yelken sporcularının katıldığı etkinlik hakkında bilgi veren Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Hakan Kaldırımcı, “Sporcularımız geçtiğimiz hafta sonu Burhaniye’de yapılan yarışmalarda 1 birciliği aldılar. Sporcularımız disiplinli çalışmalarının ödüllerini toplayarak Ayvalık’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyorlar. Öte yandan sporcularımız Çanakkale’de ay sonunda yapılacak olan Yelken Bölge yarışlarına da sıkı bir şekilde hazırlanmaya devam ediyorlar” dedi.

Ayvalık Yelken Kulübü geçtiğimiz yıllardan bu yana verdiği çalışmalar ile bölgede yelken sporu için büyük çalışmalara imza attı ve çok sayıda çocuk ve genci bu spor ile tanıştırdı. Köklü geçmişi ile başarının bir tesadüf olmadığını belirten Hakan Kaldırımcı, “Çocuklarımıza ve gençlerimize hazırladığımız programlar ile yelken sporunu ve disiplinini burada aşılıyoruz. Çalışmalarımız yaz ayları boyunca aralıksız devam edecek” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 13:02:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?