3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Ayvalık'ta 7 işletmeye beyaz bayrak

Ayvalık Belediyesi tarafından organize edilen ve iş yerlerinde temizliği özendirmek maksadıyla düzenlenen 'Zeytin ağacı logolu beyaz bayrak projesi' kapsamında bayrak almaya hak kazananlara ödülleri verildi. 

Ayvalık Belediye Başkanlığı öncülüğü ve koordinatörlüğünde gerçekleştirilerek, Balıkesir Üniversitesi Ayvalık Meslek Yüksekokulu, Ayvalık Turizm Müdürlüğü, Ayvalık İlçe Tarım Müdürlüğü, Ayvalık Sağlık Grup Başkanlığı, Ayvalık Ticaret Odası, AYVADA Beyaz Bayrak Çalışma Gurubu ortaklığında gerçekleştirilen 'Zeytin ağacı logolu beyaz bayrak projesi'nde ilçe merkezinden 4, Alibey Adası'ndan da 3 olmak üzere toplam 7 işletmeye beyaz bayrak verildi. Projeye, lokantalar, restoranlar, kafeler, pastaneler ve unlu mamul satış yerleri, ayaküstü yemek yerleri, çay bahçeleri ve tostçular katıldı. 

Proje koordinatörlüğünü üstlenen Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ise "Proje, Ayvalık ve Türkiye için önemli, Ayvalık'ın bunu hak ettiğini düşünüyorum. Tespit olan kriterlere göre genel olarak hizmet ve hijyenin kalitesinin artırılması ön planda tutulduğu için biz projeyi çok önemsedik. Hiçbir firmayı cezalandırma ya da mükafatlandırma değil, kendi ürettiği mamulde hak ettiği değeri verme projesi" dedi.
Odak ve Hatipoğlu Pastanesi, Paşalı Restoran, Ayvalıkgücü2, Ayna, Uno ve Haydi Abbas işletmeleri, beyaz bayrak almanın gururunu yaşarken, yetkililere teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2008 Pazar 13:24:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?