6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Ayvalık'ta Ceza konseri ertelendi

Ünlü rapçı Ceza’nın Ayvalık ilçesinde vereceği konserinin mide rahatsızlığı nedeniyle ertelendiği açıklandı.

Konseri organize eden MC Ajans'ın ortaklarından ve ilçede Deniz Fast Food işletmesi sahibi Cenk Geçermiş ve Ceza’nın menajeri Muratcan Terzi, “26.06.2009 tarihinde Ayvalık Anfi Tiyatro’da yapılması planlanan Ceza Konseri’nin 26.07.2009 tarihine ertelenmesi sonrası ortaya atılan iddialar asılsız ve yersizdir.

Sanatçımız ünlü rap yıldızı Ceza, Almanya’nın Berlin kentinde bir konser vermiş ve sonrasında Ayvalık’ta ki konserini vermek üzere Berlin’den İzmir’e gelecek olan uçağa bindiği sıralarda mide rahatsızlığı nedeniyle fenalaşarak, uçaktan indirilip, Berlin’de ki bir hastaneye kaldırılmıştır. Hastanede tedavi altına alınan sanatçımız Ceza, müşahade altına alındığı hastaneden aynı gün saat 17:00 civarında taburcu olmuştur. Ceza’nın sağlık durumu ise şimdi çok iyidir’’ dediler.

Konser biletlerinin tamamına yakını satıldığını söyleyen Cenk Geçermiş, "Satılan biletler 26 Temmuz’a ertelenen Ceza Konseri için geçerlidir. Ancak o tarihte Ayvalık’ta bulunmayacak olanlar ve bilet bedellerini iade almak isteyenlerin, Ayvalık’ta Sefa Caddesi Yıldız Çeyiz karşısında bulunan Deniz Fast Food adlı işletmemize uğramaları yeterlidir. Bugünden itibaren 26 Temmuz’da yapılacak olan Ayvalık’ta konsere hazırlanmaya başladık. Allah izin verirse, kasıtlı olarak çıkarıldığını düşündüğümüz bu asılsız söylentileri çıkarıp,yayanlara "Sizinle bizim aramızda büyük bir ‘Fark Var’ diyeceğiz” şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 12:58:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?