7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Ayvalık'ta Ceza konseri

Rap müziğin dev ismi Ceza, rahatsızlığı nedeniyle ertelenen Balıkesir’in Ayvalık konserini bir ay sonra gerçekleştirebildi.

Ceza, önceki gece Anfi Tiyatro’da yüzlerce kişiden oluşan hayran topluluğun eşlik ettiği şarkılarını seslendirdi. Bir ay önce ertelenen konser sonrası, hakkında çıkan iddialara gülüp geçen sanatçı, verdiği konserde Ayvalık’lı hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetmeyi başardı.

Rap müziğin devi Ceza’nın; 26 Haziran’da yapılması gereken, ‘Ayvalık Konseri’, sanatçının Almanya’nın Berlin kentinde bir konser çıkışı sırasında midesinden rahatsızlanmasının ardından bir ay sonrası olan 26 Temmuz tarihine ertelenmişti. Mide rahatsızlığı nedeniyle ertelenen konserin ardından çıkan, “Ceza Domuz Gribine yakalandı” ve “Ceza’nın Ayvalık’ta ki konserine fazla ilgi olmadığı için konser iptal oldu” şeklindeki asılsız dedikodular nedeniyle Ceza hayranları büyük üzüntü yaşamıştı.

Önceki gece Anfi Tiyatro’da yaklaşık 700 kişiye konser veren Ceza, kendisi hakkında çıkan söylentilere “fark var” diyerek cevap verdi. Özellikle 15- 22 yaş arası gençlerin sevgilisi Ceza Hayranlarının doldurduğu Anfi Tiyatro’da konser sırasında sanatçıya hayranlarının ilgisi büyük oldu. Sık sık sahneye atlayarak, sanatçıyı öpmeye ve sevgi gösterilerinde bulunmaya çalışan hayranlarından ünlü Rap sanatçısı Ceza’yı kalabalık bir koruma ordusu korumaya çalıştı.

Engelli genç hayranlarının da yoğun ilgi gösterdiği konserde, duygusal anlar yaşanırken, Ceza hayranları gençler, sanatçının söylediği tüm şarkılara eşlik ederek, sürekli dans ettiler. Konser’e giremeyen kalabalık bir gurup ise, Ceza’nın şarkılarına Anfi Tiyatro’nun giriş kapısından eşlik etmeye çabaladılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 15:49:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emine IP: 88.242.101.xxx Tarih : 29.07.2009 15:27:13

ayyyy süperdi yaa bende gittim koptuk arkilerle ayrıca bence 700 den fazla kişi vardı orada