5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Ayvalık'ta kaza: 3 yaralı

AYVALIK'TA DOLMUŞ TAKSİ MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 3 YARALI

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde motosiklet ve dolmuş taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ikisi ağır, üç kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza akşam saat 22.00 sıralarında, "Palmiyeler" olarak da adlandırılan sefa mevkiinde meydana geldi.

Merkez'den Çamlık istikametine gitmekte olan İsmet Başkurt yönetimindeki 10 YZ 026 plakalı bir motosiklet, ilçede şehir içi ulaşımı sağlayan dolmuş taksilerden Aydın Çelebi yönetimindeki 10 T 3950 plakalı araca sol yanından çarptı.

Kazada motosiklet sürücüsü İsmet Başkurt (21) ile dolmuş taksi şoförü Aydın Çelebi (26) ağır yaralanırken, motosikletin arkasında bulunan Marlon Bartholomaeus (19) kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Görgü tanıklarının iddialarına göre, kazanın dönüş yapan dolmuş taksinin ışıklarının yanmadığı ve kazanın olduğu noktadaki TEDAŞ'a ait olan aydınlatma direğinin de arızalı olmasının neden olduğu ileri sürüldü. Kaza sonrası yaralılara ilk müdahale Ayvalık Devlet Hastanesi’nde yapılırken, başından yaralanan iki sürücü, hastanede beyin cerrahı bulunmaması nedeniyle Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Başkurt ile Taksi dolmuş şoförü Çelebi'nin durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

AYVALIK'TA DOLMUŞ TAKSİ MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 3 YARALI
AYVALIK'TA DOLMUŞ TAKSİ MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 17:02:02
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 18:20:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?