2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Baba ocağına ateş düştü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, tekerleği patlayan zırhlı aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit düşen dört polis memurundan biri olan Mustafa Acar'ın (28) Balıkesir'deki baba ocağına ateş düştü.

Acar'ın, Şaziye ile Ali Acar çiftinin dört çocuğundan en küçüğü olduğu öğrenildi. Niğde Polis Meslek Yüksekokulu'nu bitiren Mustafa Acar'ın, Eskişehir'deyken tanıştığı İlkay Acar'la bir yıl önce evlendiği, şark tayininden sonra Mardin'de görevlendirilen eşini yalnız bırakmamak için oraya gittiği ve lojmanda kaldığı kaydedildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Ozan Serdar da ailenin Toygar Mahallesi'ndeki evine giderek acılarını paylaştı. Şehit polis memuru Mustafa Acar, yarın (5 Ekim) düzenlenecek cenaze töreninin ardından Başçeşme Mezarlığı'ndaki polis şehitliğinde toprağa verilecek.
 

...
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2011 Salı 18:50:57
Güncelleme :12 Ekim 2011 Çarşamba 16:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alper bakır IP: 78.188.218.xxx Tarih : 17.10.2011 14:33:08

 öncelikle anne ve babasını sonrada yakınlarına baş sağlığı diliyorum nedesekte ateş döştüğü yeri yakar bu son olur umarım ama son olsun demekle olmuyor bir şeyler yapmak gerekiyor ülkede her gün şehit haberi gelirken orda burda gezmek yerine çare bulun analarımız ağlamasın şu gerçektirki bir evlat yetiştirmek kolay değil nedir bu neden çözümü bulunmuyor televizyonlarda sınır ötesi operasyon yapıcaz diye reklam yapmayın sonra uçaklarla dağı taşı dövüyorsunuz bu ülkenin milli servetinede yazık başımızdakiler benim kardeşim mardinde şehit oluyor sizlerin çoçukları merak ediyorum nerde askerlik yapıyorlar acaba artık bu akan kanı durdurun durruramıyorsanız çekin gidin yazıktır bu evlatlara...