2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Baba oğul soba kurbanı oldu

Balıkesir'in Erdek İlçesi’nde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Hüseyin Turunç ile 4 yaşındaki oğlu Tarık Turunç öldü. Baba ve oğlun cesetleri, komşularının haber vermesi sonucu kapıyı çilingir yardımıyla açan polisler tarafından bulundu.Erdek’te eşinden ayrıldıktan sonra oğlu Tarık Turunç ile Halitpaşa Mahallesi Memduh Aslan Sokak İyigün Apartmanı’nda oturan Hüseyin Turunç, ısınmak için yaktığı kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi. Uzun süre gemilerde kaptanlık yaptıktan sonra bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Hüseyin Turunç ve oğlu Tarık’ın cesedi, geçen çarşamba gününden itibaren kendisinden haber alamayan komşularının polise başvurması sonucu bulundu.

Savcılıktan izin alıp çilingir yardımı ile kilidi açarak eve giren polis oturma odasında birlikte yatan baba ve oğlunun cesetleriyle karşılaştılar.

Olayla ilgili soruşturmaya Erdek Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenip, ölen baba ve oğlunun cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
 

 

...
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2012 Pazar 12:19:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?