3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Babaç MHP'den aday adayı

MHP'Lİ FAHRİ BABAÇ PARTİSİNDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Balıkesir MHP'de partinin tanınmış isimlerinden Fahri Babaç milletvekili aday adayı oldu. İl binasında basın toplantısı düzenleyen Fahri Babaç, aday adaylığını resmen açıklarken hükümeti de eleştirdi.

Balıkesir'de sigorta acentesi olan Fahri Babaç, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yaptığı açıklamasında toplantıda hazır bulunan MHP' İl kadın Kolları başkanı Müjgan Calan ve diğer partili hanımların Kadınlar Gününü kutladı. Partisinden milletvekili aday adayı olduğunu bildiren Fahri Babaç ilk basın açıklamasında hükümeti sert bir dille eleştirdi. Babaç, "Türkiye sancılı, Türk milleti sıkıntılı ve al bayrak yorgun. Gençler üniversite kapılarında, hanımlar mutfakta, çiftçiler tarlasında, esnaf dükkanında, memur iş yerinde, sanatkar atölyesinde, işçi fabrikasında, asker kışlasından bu günden mutsuz, geleceğinden umutsuz ve çaresiz bırakılmıştır. Açılım denen yıkımdan vazgeçmeyen, vatandaşın düştüğü ekonomik durumu görmezden gelenler, siyasi çıkmaza düştüklerinde her defasında başka bir senaryo üretmişlerdir" diye konuştu.

MHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Fahri Babaç, 12 Haziran genel seçimlerinin Türkiye'nin bundan sonraki akıbetini belirleyeceğini söyledi. Partisinin bir neferi olacağını belirten Babaç, "Gerekirse taşın altına başımı koymaya hazırım. Diğer MHP'li milletvekili aday adayı arkadaşlarım gibi ben de mala ve mevkie önem vermeden, önce vatanım ve milletim sonra partim düsturuyla hiç durmadan, gece, gündüz çalışacağıma söz veriyorum" dedi.

 

FAHRİ BABAÇ KİMDİR?

Babası Balıkesir Susurluklu olan Fahri Babaç 1965 yılında Almanya'da doğdu. Orta öğrenimini Balıkesir'de tamamlayan Fahri Babaç, 1987 yılında katıldığı MHP'de Ülkü Ocakları, Merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği, il yönetim kurulu üyelikleri, il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.

MHP'Lİ FAHRİ BABAÇ PARTİSİNDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2011 Salı 23:03:00
Güncelleme :9 Mart 2011 Çarşamba 00:49:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?