6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bağkur binası SGK'ya devredildi

Bandırma Bağ-Kur Yaşatma Derneği Başkanı Hamit Levent Gürer, Bandırma'daki Bağ-Kur Danışma Merkezi'nin yerinin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Balıkesir İl Müdürlüğü'ne devredildiğini belirterek önümüzdeki haftadan itibaren Bağkur binasının SGK Bandırma Şube Müdürlüğü olarak hizmete başlayacağını açıkladı.

Gürer, SGK Bandırma İlçe Şube Müdürlüğü'nün önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin alt katında bulunan Bağ- Kur Danışma Merkezi'nin yerinde hizmete başlayacağını belirtti. Bağ-Kur Danışma Merkezi'nin hizmetinin sona ererek yerin SGK İl Müdürlüğü'ne devir edildiğini ifade eden Hamit Levent Gürer, İlçe Şube Müdürlüğü'nün ilk etapta Bağ-Kur hizmeti vereceğini ve ilerleyen günlerde de SSK hizmetlerine başlayacağını açıkladı.

Gürer ayrıca binanın bilgisayar ve donanımının SGK İl Müdürlüğü tarafından sağlandığını belirteerek, dernek yönetimi olarak Bandırma'ya böyle bir hizmetin gelmesine vesile oldukları içinde mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 18:50:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?