3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Bakan Akdağ Edremit'e geliyor

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, 20 Aralık günü Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Körfez Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin gecesine katılacağı öğrenildi.

Körfez Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 20 Aralık 2008 Cumartesi akşamı Güre Saruhan Otel'de yardımlaşma ve dayanışma gecesi düzenleyecek. Derneğin üyelerine yönelik tertiplediği geceye Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bakanlık müsteşarları, Milletvekili Bayram Meral, Erzurum ve Balıkesir milletvekilleri, belediye başkanları ile yüzlerce Erzurumlunun katılacağı açıklandı.

Geceyle ilgili hazırlıkların son aşamaya geldiğini söyleyen dernek başkanı Ersin Tuncay, "Yardımlaşma ve dayanışma amaçlı organize ettiğimiz bu gecemizin onur konuğu Erzurumlu bakanımız Recep Akdağ olacak. Bir aksilik çıkmaz ise bakanımız gecemize katılacağını iletti.

Edremit Körfezi'nde en az 5 bin Erzurumlu olduğu bilinirken, henüz yeni olan derneğimizin kayıtlı üye miktarı 1000 civarındadır. Hedefimiz üye sayımızı 5 binlere taşımak ve yardımlaşma ve dayanışma çemberimizi daha da açmaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 17:09:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?