6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bakan Çiçek tatil için geldi

Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınoluk beldesinde tatilini geçirmekte olan Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti'li Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çiçek, beraberinde eski Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey ile geldiği Kadıköy'de Belediye Başkanı Hasan Özel tarafından karşılandı.

Makamında ilk kez bir bakanı Kadıköy'de görebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, Kadıköy için destek istedi. Bu arada gündemle ilgili basın mensuplarının sorularına ise Bakan Çiçek, "Tatildeyim. Soru sormayın. Ankara'da arkadaşlar soruyor zaten" dedi.

Bakan Çiçek, "Sanayi Bakanı Çin mallarını protesto edelim" şeklindeki soru ile ilgili olarak da " Bir bakanın sorusunu, öbür bakana neden soruyorsunuz. O dediyse hesabını kitabını yapmış öyle söylemiştir" diye konuştu.

Gündemdeki Dev-Sol davası ile ilgili olarak da bir basın mensubunun başka sorusuna ise "Sürmekte olan bir dava ile ilgili olarak Adalet Bakanı konuşmaz zaten" şeklinde konuştu. Askerlere sivil yargı yolunun açılması ile ilgili bir soruya da Bakan Çiçek, bu konuda açıklama yaptığını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 10:58:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?