5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Bakkallar odasında seçim yarışı

BAKKALLAR ODASINDA SEÇİM HEYECANI

Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'nın 10 Ocak tarihinde yapılacak olan kongresinde başkanlık için 2 kişinin adaylığı belli oldu. Mevcut başkan Hasan Yançıl'dan başka Mustafa Demirtaş da adaylığını açıkladı.

Balıkesirli olan Mustafa Demirtaş, 2000-2005 yıllarında Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'nın iştiraki olan Balbak A.Ş.'de satış ve pazarlama müdürü olarak görev yapan Mustafa Demirtaş, 2005 yılından sonra kendi adına toptan gıda ve temizlik maddeleri üzerine bakkal esnafıyla birlikte temizcilik sektöründe hizmet verdiğini oda seçimlerinde esnaf kesiminden aldığı destek ile aday olmaya karar verdiğini anlattı.

 

HİZMETE TALİBİM

Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkan Adayı Mustafa Demirtaş, Balıkesir'deki bakkal ve bayi esnafının sorunlarını bire bir yaşadığını, bu sorunları çözmek, çözüm üretmek için esnaf kesiminden de gelen yoğun talep ve istek üzerine aday olduğunu açıkladı. Üyelere, "az laf çok iş" sloganıyla seslenen Mustafa Demirtaş, "Şovmenlik için değil iş yapmak için geleceğim" dedi. Başkan olarak üyelerle el ele ve omuz omuza olacaklarını anlatan Demirtaş, "oda ile üye arasındaki kopmuş olan işbirilği ve iletişimi yeniden kazanacağız. Toplu alım ve dağıtım merkezi oluşturacağız. Oda kayıt belgesi ücreti almayacağım. Bakkal ve bayilerimizin müşteri potansiyelini arttırmak için fiyat birliği oluşturacağım. En iyiyi en ucuza satmak için lokal olarak toplu ürün ve mal alımı yapılacak. Esnafımızın reklamını en iyi şekilde yapacağız. Ulusal market zincirleriyle olan mücadelemizi devam ettirip mecliste bekleyen yasanın çıkması için gerekli görüşmeleri en üst düzeyde yapacağız" dedi.

Mustafa Demirtaş, odanın iştiraki olan Balbak A.Ş.'nin amacına uygun işletilmediğini, mevcut yönetimin üyelerini memnun ve mutlu etmekten uzak bir tavır içinde olduğunu, kendi ekibiyle birlikte göreve geldiğinde tüm bunların ortadan kalkacağını söyledi. Balıkesir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'nda 3 dönemdir başkan olan Hasan Yançıl'ın da tekrar aday olması bekleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 15:54:03
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 09:43:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?