5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Balık sevenlerin yeni mekanı

BALIKESİR'DE 12 KİLOLUK DEV AKYA BALIĞI,

Balıkesir'de, farklı tat ve lezzet sloganıyla, "Balık Ekmek" adlı iş yeri açıldı. Balık tutkunlarının uğrak noktası olan Balık Ekmek'çide sergilenen 12 kilo ağırlığındaki bir buçuk metre uzunluğunda olan dev Akya balığı ilgi odağı oldu. İş yerinde satışa çıkarılan Akya Balığı kısa sürede satılmaz ise balık ekmek olarak müşterilere sunulacak.

Balıkesirlilerin yeni balık lokantası hizmete girdi. Sahipliğini Osman Kantarlıoğlu ve Ercan Çakır'ın yaptığı Balık Ekmek Lokantası çeşitleriyle hayli ilgi çekiyor. Yeni Çarşı A Blok'ta hizmete giren, "Balık Ekmek" müşterilerine bol ürün çeşidi sunuyor. Sağlıklı beslenenlere hazır pişirilmiş balık hizmeti sunan işyeri ürün çeşitliliği ile dikkat çekiyor. Balık Ekmek isimli işyeri ile balık severlere farklı bir mekan açan Osman Kantarlıoğlu ile Ercan Çakır, böyle bir mekanı kente kazandırmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

FARKLI LEZZETLER

Balıkesir Balık Pazarı'nda bulunan balık çeşitleriyle beraber denizlerde ender olarak görülen Akya Balığı gibi lezzetleri de müşterilerinin beğenisine sunan işyeri sahipleri bu tür farklı lezzetleri müşterileriyle buluşturmaya devam edeceklerini söylediler. İşyerlerinde 12 kilogramlık yaklaşık 1,5 metrelik Akya Balığı'nı satışa çıkaran Balık Ekmek işletmecileri, alıcı çıkmaz ise dev Akya Balığını porsiyon olarak ekmek arası yapıp satacaklarını bilirdi. Balık Ekmek'te ayrıca Hamsi, Sardalye, Çinekop, Lüfer, Palamut, İstavrit gibi balık çeşitleri özel olarak pişirilerek satışa sunuluyor. İş yeri sahipleri Osman Kantarlıoğlu ile Ercan Çakır, evde balık pişirecek zaman bulamayanlar için dizayn ettikleri iş yerinde evlere, iş yerlerine ve bayanların bir araya geldiği günlere de servis yapıldığını kaydettiler. Yeni açılan Balık Ekmek balık severlerin akınına uğruyor.

 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 19:08:03
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 19:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?