3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Balıkçı teknesi battı: 2 ölü

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde fırtına nedeniyle batan balıkçı teknesinden denize düşerek kaybolan Adem Yılmaz'ın kıyıya vuran cesedi, balıkçılar tarafından bulundu.

'Mert Arda' isimli balıkçı teknesinin Bandırma Limanı açıklarında sabah saatlerinde fırtınadan dolayı alabora olmasıyla hayatını kaybeden Sezgin Doğan'ın (38) ardından, denizde kaybolan Adem Yılmaz'ın (34) cesedi de bulundu. Azgın dalgalarda kaybolan evli ve 2 çocuk babası Adem Yılmaz'ın cesedini, kıyıya yakın yerde arama yapan balıkçılar fark etti. Cenaze ambulansla Bandırma Kapıdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ölen şahsın yakınları ise hastane bahçesinde büyük üzüntü yaşadı.

Yılmaz'ın yakınlarından bazıları ambulansın olay yerine geç geldiğini öne sürerek tepki gösterdi. Yılmaz'ın asıl mesleğinin fırıncılık olduğu ve amatör olarak balıkçılıkla uğraştığı belirtildi.

Bu arada , batan tekneden kıyıya yüzerek yaralı kurtulan Ömer Gezer'in hastanedeki tedavisi ise sürüyor.

Önceki haber

Bandırma'da etkili olan fırtına nedeniyle bir balıkçı teknesi battı. Bir kişinin öldüğü, 1 kişinin kaybolduğu, 1 kişinin de yaralandığı bildirildi

Adem Yılmaz'a ait “Mert Arda” adlı balıkçı teknesi, Bandırma Limanı açıklarında Yeşil Fener mevkisinde fırtına yüzünden alabora oldu. Teknenin alabora olması sonucu 3 kişi, denize düştü. Teknede çalıştığı ve adının Sevgin olduğu öğrenilen, ancak soyadı tespit edilemeyen kişinin cesedi kıyıya vurdu.

Bandırma Liman İşletmesi'ne ait römorkör tarafından ağır yaralı olarak kurtarılan Ömer Gezer, Bandırma Güven Karahan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Teknenin sahibi ve kaptanı Adem Yılmaz'ın ise kayıp olduğu bildirildi.

AA / iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 10:44:44
Güncelleme :19 Kasım 2008 Çarşamba 00:03:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?