5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Balıkçı teknesinde cinayet

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası’nda önceki gece çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

İki balıkçının kavgası sırasında Nail Ünal (54) hayatını kaybederken, araya girip bıçaklı kavgayı ayırmaya çalışan Mehmet Cire (43) yaralandı. İddialara göre, Ayvalık Cunda Adası’ndaki Su Ürünleri Kooperatifi’nin hemen yanındaki rıhtıma bağlı olan bir Gırgır teknesinde balıkçı tayfası olarak çalışan iki arkadaş Beyhan C. (50) ve Nail Ünal, birlikte çalıştıkları teknede alkol alarak sohbet ederken, sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı ağız münakaşasında bulunmaya başladılar.

Kısa zamanda ağız dalaşması tartışmaya ve sonrasında kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kıyıya bağlı teknedeki kavgayı ayırmak için Mehmet Cire adlı bir balıkçı da Gırgır teknesine girdi. Elindeki bıçakla birlikte içki içtiği arkadaşı Nail Ünal’ı öldüren Beyhan C., kavgayı ayırmaya çalışan Mehmet Cire’yi de çeşitli yerlerinden yaraladı. Olay sonrası Nail Ünal adlı balıkçı hayatını kaybederken, Mehmet Cire adlı balıkçı da Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Nail Ünal’ın cenazesi Bursa Adli Tıp’a otopsi için sevk edildi. Olayla ilgili araştırmalar sürerken, cinayeti işleyen Beyhan C.’nin yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2010 Pazar 00:32:05
Güncelleme :17 Ocak 2010 Pazar 09:42:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?