3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Balıkesir Emniyetine araç takviyesi

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne araç takviyesi yapıldı. Yeni alınan 6 otomobil ve 4 motosiklet kurban kesilerek hizmete verildi. 

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü yeni alınan araçlarını tanıttı. Müdüriyet arka bahçesindeki otoparkta gerçekleşen törende 6 adet Hyundai Accent Era ve 4 Yamaha marka motosikletin hizmete verilmesiyle ilgili törene Emniyet Müdürü Coşkun Hayal ile hayırsever işadamları katıldı. Törende kurban kesilerek dua edildi. 

Tanesi 17 bin 333 YTL. olan otomobillerin Emniyet Hizmetleri Güçlendirme Derneği tarafından karşılandığı, yine tanesi 11 bin 796 YTL. olan motosikletlerin ise Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edildiği bildirildi. Yamaha motosikletlerin şehir içi trafikte görev alacağı, otomobillerin ise merkez ve ilçelerde ihtiyaca göre tahsis edilip hizmet aracı olarak kullanılacağı açıklandı. 

İl Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, beraberinde dernek yöneticileri İbrahim Ermişler ve Levent Tellioğlu ile birlikte yeni alınan araçları inceleyip, hayırlı olmasını diledi. Müdür Hayal, törene katılan davetlileri daha sonra makamında ağırladı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2008 Cumartesi 14:30:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?