3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Balıkesir Hastanesi'nde yeni dönem

ÖZEL BALIKESİR HASTANESİ'NDE YENİ DÖNEM

Özel Balıkesir Hastanesi'nde yepyeni bir dönem başladı. Yönetim kurulu değişen hastane vizyonu ve kaliteli sağlık hizmet anlayışıyla oluşturduğu yeni kadrosuyla Balıkesirlilere hizmet vermeye devam ediyor.

Özel Balıkesir Hastanesi, geçtiğimiz aylarda jandarma tarafından gerçekleştirilen il merkezindeki 2 özel hastane ve bir tıp merkezine yönelik, "Neşter" operasyonunda tutuklamalarla gündeme gelmişti. Yönetim kurulu başkanı ve mesul müdür (genel koordinatör) ve başhekim ile yönetim kurulu başkanının sekreterinin tutuklandığı operasyon büyük yankı uyandırmıştı. Trilyonları bulan yolsuzluklar ve Kadın Doğum Hastalıkları branşındaki yasa dışı faaliyetlerle alakalı başlatılan soruşturma ise hala devam ediyor. Jandarma ekiplerinin özel hastane ve tıp merkezinde el koyduğu evrakların incelemeleri de hala sürüyor.

 

YENİ YÖNETİM YENİ DÖNEM

Yaşanan bu süreçte ciddi sıkıntılar yaşayan Özel Balıkesir Hastanesi'nde yenilenen yönetim kurulu basına tanıtıldı. İki eş başkanın bulunduğu yönetim kurulunda Mümin Temel (yönetim kurulu başkanı), Ethem Yenikaya (yönetim kurulu başkanı), Erol Gökgür (Başhekim, Sorumlu Müessese Müdürü), Hakan Afşin Arıcan (Hastane müdürü), İç Hastalıkları Uzmanı Adnan Özaydın yer alırken Başhemşire Fatma Tuncer de yeni yönetim ile birlikte tanıtıldı. Gazetecilerin sorularını açıklıkla cevaplayan Özel Balıkesir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mümin Temel, ciddi sıkıntılar yaşamalarına rağmen bugün yeniden toparlanabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Yüzde 30'luk bir hasta kayıplarının olduğunu belirten Mümin Temel, farkında olmadan maddi ve manevi olarak dibe vurmak üzereyken gerçekleşen operasyon sayesinde bazı şeylerin farkına vardıklarını, düzenlenen operasyonun bu yönüyle kendilerinin de gerçekleri görmesi açısından isabetli olduğunun altını çizdi. Mümin Temel, eski yönetim kurulu başkanı ve genel koordinatörün yönetim kurulundaki hisselerinin çok cüzi bir çizgiye getirildiğini, yeni yönetim olarak sermaye artırımı gerçekleştirdiklerini anlattı. Özel Balıkesir Hastanesi'nin yeni yönetimiyle birlikte yeni bir sayfa açtığı belirtilen basın toplantısının sonunda hastane yönetimi objektiflere el ele - kol kola girerek poz verdi. Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Deniz Efe'nin de katıldığı toplantıya bas ın mensupları geniş katılım gösterdi. Özel Balıkesir Hastanesi'nde hala Kadın Hastalıkları ve Doğum, Üroloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi branşlarında hizmet veriliyor. İzmir yolu üzerindeki hastanenin bir de şehir merkezinde faaliyet gösteren Özel Balıkesir Veçhi Ersun Tıp Merkezi isimli kuruluşu bulunuyor. Hastanenin yeni kadrosunda başhekim ve kurum müdürü olarak görev alan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Erol Gökgür ile hastane müdürü Hakan Afşin Arıcan uzun yıllar önce eski Balıkesir SSK Hastanesi'nde yine Gökgür'ün başhekim olduğu dönemde beraber görev yapmışlardı. Gökgür ve Arıcan, Özel Balıkesir Hastanesi'nin çalışma ilkeleriyle her zaman devletinin yanında yer alacağına vurgu yaptı.

ÖZEL BALIKESİR HASTANESİ'NDE YENİ DÖNEM
ÖZEL BALIKESİR HASTANESİ'NDE YENİ DÖNEM
ÖZEL BALIKESİR HASTANESİ'NDE YENİ DÖNEM
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 20:15:05
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 00:55:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?