3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Balıkesir MHP'de bir ilk

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Teşkilatı'nda bir ilk yaşandı. Partide il başkanlığı yapmış olan tüm eski il başkanları ve mevcut il başkanı özel bir iftar yemeğinde ilk defa bir araya geldiler.

ÖRNEK OLDULAR 

MHP, Balıkesir'de bir ilki gerçekleştirdi. Dün akşam Karizma Spor Tesislerinde Milliyetçi Hareket Partisinin hayatta olan tüm eski ve yeni il başkanları iftar yemeğinde bir araya geldiler. İftar sonrası yapılan sohbette Milliyetçi Hareket Partisi'nin Balıkesir'de dünü ve bugünü konuşuldu. 

Eski il başkanları geçmişte yaşadıkları çeşitli anıları birbirlerine anlatırken nostalji yaşandı. İftar yemeğine, eski il başkanları Faruk Eren, Aydın Gökmen (eski milletvekili), Sıtkı Şeremetli, Ahmet Duran Bulut (milletvekili), Muharrem Sandıkçı, Ercüment Ataç, Adnan Gencer, Emin Emir ve Soner Demirel ile mevcut il başkanı Ahmet Yaraş katıldılar. Karizma Spor Tesisleri sahibi Zekeriya Karakoç'un ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde vefat eden eski il başkanları Remzi Damlalı, Mustafa Atıcı ve Mesut Kan da rahmetle anıldı. MHP'nin eski il başkanlarının iftar yemeğinde bir araya gelmeleri siyasette bir örnek olarak aynı zamanda eski il başkanı olarak toplantıya katılan MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kökleri çok derin olan bir siyasi parti olduğunu vurguladı. Düzenlenen iftarın kendilerini çok duygulandırdığını ifade eden Bulut, "Milliyetçi Hareket Partisi diğer siyasi partilere benzemez. Milliyetçi Hareket Partisi'nde vefa ve kardeşlik vardır. Bugün tüm il başkanlarımız olarak bir arada bulunduğumuz iftar yemeği bunun en açık ifadesidir. Vefat eden eski il başkanlarıma Allah'tan rahmet, yaşayanlara sağlık ve mutluluk diliyorum. Hepsine Milliyetçi Hareket Partisi'ne verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Yıllar sonra ilk defa bir araya gelen MHP'li başkanların Karizma'daki tarihi buluşmaları, parti teşkilatındaki birlik ve beraberliğin önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi. MHP'li başkanların iftar yemeğinin ardından yapılan sohbet toplantısı geç saatlere kadar sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 14:24:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?