3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Balıkesir Şoförler Odası Başkanı öldü

Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Alaettin Savran vefat etti. 

Alaettin Savran, daha önceden var olan kolonsea (bağırsak kanseri) rahatsızlığı sebebiyle Ankara GATA'da uzun süre tedavi gördü. Tedavisi Balıkesir Devlet Hastanesi'nde devam eden Savran, uzun süredir hastanede yatıyordu. 2007 yılında GATA'da ameliyat olan Alaettin Savran, 9 Ocak Çarşamba günü aniden rahatsızlanıp Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedaviye alınan Savran, bu sabah hayatını kaybetti. 

Alaettin Savran'ın bağırsak kanseri tedavi gördüğü, ancak ameliyat ve tüm tedavi çabalarına rağmen hastalığın yayıldığı öğrenildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Alaettin Savran'ın (57) cenazesi, bugün öğleden sonra Balıkesir Şoförler Odası'nda düzenlenecek törenin ardından merkez Ayvatlar köyünde ikindi namazını müteakip toprağa verilecek. 

Aynı zamanda merkeze bağlı Ayvatlar köyü muhtarı olan Şoförler Odası Başkanı Alaettin Savran, 13 Kasım 2005 tarihinde yapılan genel kurulda bin 333 geçerli oyun 732'sini alarak rakibi olan Mesut Aşanel'i 131 oy fark ile geçmiş, 2. başkan olarak görev yaptığı Şoförler Odası'nda başkan seçilerek Balıkesir'de tarihi bir seçime imza atmıştı. 

Balıkesir Şoförler Odası Başkanı'nın vefatı, başta ailesi olmak üzere şoför teşkilatını, esnaf odaları ve il protokolünü üzdü. Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Belediye Başkanı Sabri Uğur, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Aşanel, odaya taziyede bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 14:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?