3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Balıkesir'de, Ahilik Haftası'na hazırlık

Balıkesir'de, Ahilik Haftası'nın kutlanmasıyla ilgili hazırlıklara başlandı. Vali Selahattin Hatipoğlu'nun başkanlığında oluşturulan Ahilik Haftası Kutlama Komitesi ilk toplantısını yaptı. 

Ekim ayının ikinci Pazartesi günü başlayıp 7 gün sürecek olan Balıkesir'deki Ahilik Haftası kutlama programını belirlemek üzere Ahilik Haftası Kutlama Komitesi, Vali Hatipoğlu'nun başkanlığında Özmerkez Karesi Toplantı Salonu'nda toplandı. 

Toplantıya, Vali Selahattin Hatipoğlu ile Belediye Başkan Yardımcısı Himmet Sinoplugil, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Burhan Ağabeyoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Köksal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Aşanel, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Balıkesir Sanayi Odası'ndan temsilciler katıldı. 

Ahilik Haftası Kutlama Komitesi'nin toplantısında, 13 Ekim 2008 Pazartesi günü başlayacak olan Ahilik Haftası'nda ne gibi etkinlikler yapılacağı görüşüldü. Daha önce Kırşehir ilinde ve isteyen illerde yapılan Ahilik Haftası etkinliklerinin yeni yönetmelik ile her ilde yapılacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 14:19:10
Güncelleme :25 Eylül 2008 Perşembe 14:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?