3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Balıkesir'de Cumhuriyet resepsiyonu

Balıkesir'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin 85. kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen tören ve kutlamalar, geleneksel Cumhuriyet resepsiyonu ile sona erdi. 

Vali Selahattin Hatipoğlu'nun eşi Seyhan Hatipoğlu ile birlikte ev sahipliği yaptığı Cumhuriyet Resepsiyonu, Asya Termal Otel'de gerçekleşti. Vali Hatipoğlu ve eşinin konukları kapıda karşılayıp tek tek selamlaştığı resepsiyona, devlet erkanı ile kamu ve özel sektör kuruluşlarının en üst seviyedeki yöneticileri ile iş, siyaset ve basın dünyasından çok sayıda davetli katıldı. 

Vali Hatipoğlu'nun açılış konuşması yaptığı gecede, Atatürk'ün fotoğrafları slayd sunum ile gösterilirken, canlı müzik ile sevilen şarkı ve marşlar seslendirildi. Cumhuriyet'in 85. Yıldönümü yazılı dev pastayı Vali Hatipoğlu, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı birlikte kestikten sonra hep birlikte 10. Yıl Marşı söylendi. Şehit Aileleri Derneği yönetim kurulu ve üyeleri ile gazilerin de yer aldığı resepsiyonda Vali Selahattin Hatipoğlu ve eşi Seyhan hanım, davetlilerle yakından ilgilenirken, masaları tek tek dolaşıp konuklarla sohbet ettiler. İki saatlik resepsiyon saat 21.30'da sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 17:38:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?