3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Balıkesir'de sevinç gösterileri

Fenerbahçe'nin Chelsea'yi 2-1 yenmesinin ardından yayılan coşku Balıkesirlileri de sokağa döktü.

Maçın ardından sokaklara dökülen binlerce taraftar sevinç gösterisinde bulundu.


Fenerbahçe'nin müthiş oyunuyla Avrupa'nın en iyi takımı olan rakibi Chelsea'yı adeta ezip geçtiği Şampiyonlar Ligi çeyrek final eleme maçının sonucu, Balıkesirli taraftarları da sevinçten uyutmadı. Gece yarısı evlerinden çıkıp sokaklara dökülen taraftarlar sabaha kadar eğlendi. Taraftarların buluştuğu Kızılay Caddesi araç trafiğine kapandı.

Burada tezahüratlar yapan Fenerbahçeliler, davul zurna eşliğinde oynadı. Çok sayıda polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı kutlamalar sırasında Milli Kuvvetler ve Anafartalar Caddesi'ndeki araç trafiği kilitlendi. Uzun konvoylar oluşturan yüzlerce araç klakson çalıp bayrak açarak galibiyet sevincini yaşadı. Araçlardan sarkan taraftarlar Fenerbahçe için sloganlar atıp, sevinçlerini ifade etti.

7'den 77'ye herkeste büyük bir coşkunun hakim olduğu Balıkesir ve ilçelerindeki kutlamalar polisin aldığı yoğun güvenlik önlemleri sayesinde saatler sonra olaysız şekilde sona erdi. Fenerbahçe'ye teşekkür eden taraftarlar, Chelsea ile rövanş maçının oynanacağı İngiltere'nin başkenti Londra'daki Stamford Bridge stadında da gollerin devam etmesini istediler.

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2008 Perşembe 03:44:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?