3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Balıkesir'de silahlı çatışma

Balıkesir'de iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, polis olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına aldı. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 14.30 sıralarındaki Balıkesir-Edremit karayolu üzerindeki Başçeşme Mezarlığı önünde meydana geldi. Balıkesir'den Edremit yönüne giden sarı renkli bir otomobile bir başka araçtan inip koşarak ilerleyen 4 kişi tarafından ateş açıldı. Kurşun isabet etmesine rağmen hızını artıran otomobil olay yerinden uzaklaşırken, diğer şüpheliler de silahlarıyla birlikte kaçtı. Vatandaşların ihbarıyla üzerine harekete geçen polis ekipleri, plakası belirlenen sarı otomobildeki 4 kişi ile karşı taraftan 2 şahıs olmak üzere toplam 6 kişiyi yakaladı. Olay yerinde yapılan incelemede 4 adet boş kovan bulunurken, kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2008 Cuma 18:13:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
pusat sevgı IP: 78.175.30.xxx Tarih : 16.07.2008 23:01:31

abı madem bu olayları yazıyosunuz buraya fotoda koyun kardesım ve onemlı haberlerı lutfen eksık etmeyın ben her aksam bakıyırum sızın adresınıze ama hep aynı oysakı balıkesırde her gun bı olay oluyor bırazdaha acık olalım sızlere kolay gelsın daha detaylı bı sekılde daha acık olarak yazın lutfen