7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Balıkesir'de trafik kazası:3 yaralı

Balıkesir'de kural ihlali yüzünden meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerindeki kaza, Doğumevi Kavşağı olarak da bilinen Uğur Mumcu Kavşağı'nda meydana geldi. Gülçin Çavdar'ın (33) kullandığı 10 F 3218 plakalı otomobil, Balıkesir'den doğumevi istikametine giderken sola dönüş yasağı ikazına rağmen kavşakta sola dönüş yaptı.

Bu sırada karşı şeritten Balıkesir istikametine gelen İsmail Gül'ün (57) kullandığı 10 AH 283 plakalı otomobil dönüş yasağı yapan araçla çarpıştı. Trafiğin bir anda kilitlendiği kazada araç sürücüleri Gülçin Çavdar ile İsmail Gül ve İsmail Gül'ün eşi Emine Gül (52) yaralandılar. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapanan kavşak, temizleme çalışmalarının ardından tekrar ulaşıma açılarak normale döndü. Emniyet yetkilileri, aynı kavşakta uyarı levhasının bulunduğu sola dönüş yasağına rağmen sürücülerin dikkatsizliği sebebiyle bu şekilde kazaların yaşanmasının üzücü olduğunu ifade ederken, sürücülerin trafik kurallarına uymak için azami gayret göstermeleri gerektiği bildirildi. Şans eseri kimsenin ölmediği kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 16:33:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?