3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Balıkesir'in judo başarısı

Balıkesir Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün Judo Takımı, Türkiye Yıldızlar Şampiyonasında 5 birincilik elde ederek büyük bir başarıya imza attı. 

Türkiye Judo Federasyonu'nun 2008 yılı faaliyet programı kapsamında Tokat'ta yapılan ve 43 ilden toplam 560 sporcunun katıldığı şampiyonada Balıkesir Gençlik Spor Müdürlüğü'nün judo takımı 5 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 beşincilik alarak şampiyonaya damgasını vurdu. İl Gençlik Merkezi'ne bağlı sporcu eğitim kampında 3 aylık hazırlık dönemi geçiren sporcuların, Tokat'taki şampiyonada elde ettikleri başarılar ile Judo Yıldız Milli Takımına seçildiği bildirildi. Takım olarak büyük bir başarıya imza atan sporcuların antrenörleri Mehmet Yılmaz ve Timur Bizsan, sporcu eğitim merkezinin başarıda büyük payı olduğunu belirterek Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaynak'a verdiği destek için teşekkür ettiler. Tokat'ta yapılan müsabakalarda, 40 kg yıldızlar kategorisinde Selin Gül, 50 kg Sefa Gül, 55 kg Murat Bektaş, 38 kg Refik Taşkıran ve 36 kg'da Nazlıcan Kılıç Türkiye Şampiyonu oldular. Ayrıca, 50 kg yıldızlar kategorisinde Ferdi Altın Türkiye 2.'si, 40 kg'da Derya Üstün Türkiye 3.'sü, 34 kg'da Barışcan Övgü Türkiye 5.'si ve 52 kg'da Rümeysa Çamur Türkiye 7.'si oldular. 

TürkiyeYıldızlar Judo Şampiyonası'nda birinciliği kazanan sporculara altın madalya ile birlikte bisiklet hediye edilirken, dereceye giren diğer sporculara da çeşitli armağanlar verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 15:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?