5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Balıkesirli polislerden tam isabet

BALIKESİRLİ POLİSLERDEN TAM İSABET

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Ankara'da düzenlenen ateşli ve havalı tabanca atış müsabakalarında büyük başarı elde ettiler. Şükriye Ateşli isimli polis memuru, "ateşli rabıt" atışında Türkiye birincisi oldu. Balıkesir'e 5 madalya ile dönen polis memurları İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın tarafından ödüllendirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 165. yıl kutlamaları çerçevesinde Ankara'da Ateşli ve Havalı Tabanca Atış Müsabakası düzenledi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü kadrosundan yarışmaya katılan 2''si bayan 4 polis memuru üç farklı alanda toplam 5 madalya alarak büyük bir başarıya elde ettiler. Çift madalya kazanan Şükriye Özkan, "ateşli rabıt" atışta birinci, "ateşli sabit" atışta ise üçüncü oldu. Mehmet Cevat Canca, "havalı tabanca" atışında ikinci, Gülay Şahin, "ateşli sabit" atışta ikinci ve Ali Oğuz, "ateşli sabit" atışta üçüncü oldular.

Müsabaka sonunda dereceye giren yarışmacılara Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından değişik çap ve modellerde tabanca hediye edilirken, ateşli rabıt atışta Türkiye birincisi olan Balıkesir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Şükriye Özkan, Polis Milli Takım listesine alındı. Şükriye Özkan milli takımdaki diğer arkadaşlarıyla birlikte 27 Nisan 2010 tarihinde Yunanistan' da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Balıkesir'i Ankara'da başarıyla temsil eden personel İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildiler.

BALIKESİRLİ POLİSLERDEN TAM İSABET
BALIKESİRLİ POLİSLERDEN TAM İSABET
BALIKESİRLİ POLİSLERDEN TAM İSABET
BALIKESİRLİ POLİSLERDEN TAM İSABET
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 19:26:05
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 23:40:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?