5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Balıkesirli sanatçı kaset çıkarıyor

BALIKESİRLİ SANATÇI KASET ÇIKARIYOR

Balıkesir'in yerel sanatçısı Mükerrem Ayık yeni çıkardığı kasetle adını tüm müzik piyasasına duyurmaya hazırlanıyor.

15 yıldır profesyonel olarak müzikle uğraşan Mükerrem Ayık, "Yaralıyım'' adlı ilk kasetini Temmuz'da piyasaya çıkarıyor. Balıkesir'i Türkiye'de temsil eden Ayık, çeşitli illerde verdiği konserlerde müzikseverlerin ilgisiyle karşılaşıyor. Yeni çıkacak kasetiyle ilgili bilgi veren Mükerrem Ayık, "Bu albüm için yıllardan beri alt yapımı oluşturmaya çalıştım. Şimdiye kadar yaptığım çalışmalarım hep Balıkesir ve Balıkesirliler için oldu. Artık bu kasetimle bir Balıkesir evladı olarak Balıkesir'in adını tüm dünyaya duyurmaya çalışacağım" dedi.

Balıkesirlilerin kendisine destek vermesini de isteyen Ayık, "16 yıldır Balıkesir'de yaşıyorum. Balıkesir'de çeşitli müzik derneklerinde yöneticilik yaptım. Şimdi artık çıtamı aşarak İstanbul'da ilk kaset çalışmamı yaptım. Temmuz ayının 5'inde tüm müzik marketlerde satışa sunulacak kasetimi umarım halkımız beğenecek ve alacaktır" dedi.

Çeşitli ulusal kanallarla da program yapımı için görüşmelerini sürdüren Mükerrem Ayık, "Görüşmelerimiz olumlu geçerse özellikle Flash TV'de bir müzik show programı yapacağız. Bu programda da ilk hedefim Balıkesir il ve ilçelerinin tanıtımını yapmak olacak. Balıkesir'in bürokrasi dünyasını programa konuk etmek istiyorum" dedi.

BALIKESİRLİ SANATÇI KASET ÇIKARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 19:33:05
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 19:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?