6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Balıkesirspor kongreye gidiyor

Balıkesirspor Kulübü'nde yönetim kurulu tarafından olağanüstü kongre kararı alındığı bildirildi.

 Balıkesirspor Kulübü basın sözcüsü M. Alp Kaan tarafından yapılan açıklamada, yönetim kurulunun 3 Nisan 2009 Cuma günü yaptığı toplantıda genel kurulun, "olağanüstü" olarak toplantıya çağrılmasına karar verdiği bildirildi Buna göre, olağanüstü kongre için toplantının 22 Nisan 2009 Çarşamba günü saat 20.00'de Balıkesir Belediyespor toplantı salonunda yapılmasına, ilk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı taktirde ikinci toplantının 29 Nisan 2009 Çarşamba günü aynı yer ve saatte yapılmasına karar verildiği bildirildi. Kemal Büyükakın'ın başkanlığındaki Balıkesirspor yönetiminin belediye başkanının değişmesinin ardından bu kararı aldığı, yeni yönetimin Belediye Başkanı İsmail Ok'un inisiyatifinde oluşturulmasının öngörüldüğü öğrenildi.

U-15'LER NİKE PREMİER CUP'TA
Balıkesirspor'da U-15 takımı, Nike Premier Cup U-15 Türkiye Şampiyonası Manisa grup merkezinde yapılan müsabakalarda, Buca Belediyespor'u 2-1, Aydın Köşk Belediyespor'u 2-0, Denizli Pamukkale Üniversitesi Gençlikspor'u penaltılarla 5-4 yenerek Türkiye Şampiyonası 2. Kademe Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

AMATÖR MAÇLARA BELEDİYEDEN ÖZEL SEFER
Bu arada, Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri'nde oynanan amatör futbol maçları için otobüs seferleri başladı. 21 Mart tarihinden itibaren eski başkan Sabri Uğur'un talimatıyla başlayan özel otobüs seferleri sporsever Balıkesirliler tarafından memnuniyetle karşılandı. Yeni uygulama ile futbolseverlerin Toplu Taşıma Merkezi'nden her iki saatte bir gerçekleştirilecek seferlerle, AHP Spor Tesisleri'ne kolayca ulaşabilecekleri bildirildi. Şehir içi halk otobüslerinin her cumartesi ve pazar günü toplu taşıma merkezindeki G1A peronundan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Balıkesir şubesi tarafından bildirilen maç saatlerine uyumlu olarak önceden belirlenecek olan saatlerde kalkış yapacağı açıklandı.

Otobüslerin kalkış saatlerinin ise hem Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'nce toplu taşıma merkezindeki peronlara her hafta Perşembe günü asılacak ilanla, hem de belediyenin internet sitesindeki Balkart Bilgi Edinme linkinde duyurulacağı bildirildi. Toplu taşıma merkezinden hareket edecek olan şehir içi halk otobüslerinin sırayla Cumalı, Vasıfçınar ve Kepsut caddelerini izleyerek tesislere ulaşacağı, ilan edilecek saatlerinde de aynı istikameti izleyerek geri döneceği belirtildi. Ayrıca, toplu taşıma merkezine balkartlarını kullanarak başka hatlar üzerinden şehir içi otobüslerle gelecek olan yolcuların 45 dakika içinde tesislere aktarma yoluyla bedava ulaşabilmelerinin de mümkün olacağı hatırlatıldı. Özel otobüs seferlerinin Amatör Küme futbol maçlarına olan ilgiyi arttırması bekleniyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 09:19:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?