7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Balıkesirspor teknik direktörünü buldu

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Balıkesirspor'da teknik direktör krizi çözüldü. Özcan Kızıltan ile anlaşan kulüp yönetimi, bugün yeni teknik direktör ile sözleşme imzaladı.

Balıkesirspor Kulübü Tesislerinde düzenlenen törende konuşan kulüp başkanı Kemal Büyükakın, Balıkesirspor'un yeni hocası Özcan Kızıltan ile yoluna devam edeceğini, hedeflerinin klasman grubundan çıkıp 2. Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

Büyükakın, hedefe emin adımlarla ilerlemelerinde büyük destek veren ve her zaman kulübün arkasında olan Belediye Başkanı Sabri Uğur'a bir defa daha teşekkür etti. Büyükakın, Özcan Kızıltan ile özlenen başarıyı yakalayacaklarını, elde edilecek başarı ile de küsen taraftarları tekrar kazanacaklarını belirterek, herkesi takıma sahip çıkmaya ve destek olmaya çağırdı.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, imzaladığı sözleşme ile 1. ve 2. Lig takımlarından sonra kariyerine 3. Lig'i de eklemiş oldu. Kızıltan, günümüz futbolunda bir sporcunun lig seçmek yerine tercihini borçsuz, düzgün ve iyi organize olmuş, çalışanın parasını düzgün bir şekilde ödeyen kulüplerden yana kullandığını, işin mantığının da bu olduğunu söyledi.

Bu bakımdan, Balıkesirspor gibi köklü bir kulübün çok daha iyi yerlerde olmayı hak ettiğini kaydetti. Balıkesirspor'daki organizasyonu öven Kızıltan, ara transferlerde çok sayıda futbolcu alacaklarını, kaliteli ve kalıcı sporcuları Balıkesirspor'a kazandıracaklarını, bunu yaparken de kulübün imkanları ölçüsünde hareket edeceklerini ve başarı için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 22:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?