6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Balıkesirspor Uçar'la anlaştı

TFF 3. Lig takımlarından Balıkesirspor Teknik Direktör Turgut Uçar ile anlaştı. Kulüp Başkanı Rafet Çetinel, Uçar ile kaç yılık sözleşme imzalandığı şeklindeki soruya, "Balıkesirspor Bank Asya Ligi'ne çıkıncaya kadar Turgut hocamız ile çalışacağız" diye cevap verdi.

Geçtiğimiz sezon başı Özcan Kızıltan ile anlaşan Balıkesirspor'da 2. Lig hedefi gerçekleşmeyince Özcan Kızıltan ile sözleşmeyi karşılıklı olarak feshettiler. Balıkesirspor Kulübü Başkanı Rafet Çetinel, yeni teknik direktörlerinin Turgut Uçar olduğunu açıkladı. Kulüp Başkanı Çetinel, Turgut Uçar ile çok önceden tanıştıklarını, bugünden itibaren Balıkesirspor'un teknik direktörü olarak anlaştıkları Turgut Uçar ile sözleşme süresiyle ilgili soruyu cevaplayan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Rafet Çetinel, "Balıkesirspor Bank Asya'ya çıkıncaya kadar Turgut hoca takımın başında olacak" dedi. Çetinel, Turgut Uçar ile resmi sözleşmeyi bugün öğleden sonra kulüp binasında imzalayacaklarını bildirdi.
 

Balıkesirspor'un yeni teknik direktörü Turgut Uçar (45), Kardemir Demirçelik Karabükspor, Karşıyakaspor, Yimpaş Yozgatspor, Uşakspor, Altay, Akhisar Belediye Gençlik, Adanaspor takımlarını çalıştırdı. Balıkesirspor Kulübü Başkanı Rafet Çetinel, Turgut Uçar ile istikrarlı bir çizgi yakalayacaklarını, güçlü ve dinamik bir kadro ile bu sene doğrudan şamhpiyon olarak 2. Lig, ardından 1. Lig'i hedeflediklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 16:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?