6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Balıkesirspor'da sürpriz gelişme

TFF 3. Lig takımlarından Balıkesirspor'da teknik direktör ve futbolcu arayışları sürerken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Rafet Çetinel, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile bugün sürpriz bir görüşme yaptı.

Kulüp binasında yapılan ve 1 saat süren özel görüşmede, Sivasspor'un başarılı teknik direktörü Bülent Uygun ile Balkes'e gerek teknik kadro gerekse futbolcu transferinde anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Rafet Çetinel, Bülent Uygun ile görüşmelerinin son derece olumlu geçtiğini, yararlı bir görüşme yaptıklarını, Balıkesirspor'u Türksel Süper Lig'e taşıyacak alt yapıyı hazırlamanın çabasında olduklarını, bununla ilgili de en kısa zamanda sonuç almayı hedeflediklerini söyledi

Çetinel, Bülent Uygun ile birçok konuda prensipte anlaştıklarını belirterek kendisine gösterdiği yakınlık için teşekkür etti. Ünlü teknik adam Bülent Uygun da, Balıkesirspor'un bu sezon mutlaka şampiyon olacağını, bunun için ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını, her konuda desteğe ve katkıya hazır olduğunu söyledi. Bülent Uygun'un önümüzdeki günlerde tekrar Balıkesir'e gelmesi bekleniyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 10:34:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?