2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Balıkesirspor'da yas

BALIKESİRSPOR'DA YAS

Manisa'nın Salihli ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Belediyesporlu futbolcu Erhan Kayar'ın ölüm haberi Balıkesirspor camiasını da üzüntüye boğdu.

Denizli Belediye'nin geçtiğimiz Ocak ayında renklerine bağladığı Erhan Kayar, 2007-2008 sezonunda Balıkesirspor'da oynadı. Daha sonra Eyüpspor'a transfer olan Erhan, 2009-2010 döneminde Balıkesirspor'u 3. Lig'den 2. Lig'e yükseldiği sezonda tekrar Balkes forması giydi. 2010-2011 sezonunda Balıkesir'den İzmir takımlarından Torbalıspor'a transfer olan Erhan Kayar, nihayet 2012-2013 sezonu için imza atıp başladığı Denizli Belediyespor'da top oynuyordu. Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi olan Erhan Kayar'ın bugün öğle saatlerinde Manisa'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi futbol oynadığı Balıkesir, İstanbul (Eyüp), İzmir (Torbalı) ve Denizli'deki spor camiasında büyük üzüntüye yol açtı. Samsunlu olan Erhan Kayar'ın cenazesinin memleketinde toprağa verileceği bildirildi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Balıkesirspor'un kulüp başkanı Tuna Aktürk, acı haberi aldıklarını ve büyük bir üzüntü yaşadıklarını söyledi. Erhan'ın Balıkesirspor'da güzel yıllar geçirdiğini kaydeden Tuna Aktürk, "Başarılı bir oyuncuydu. Trafik kazası sonucu vefat ettiğini öğrendik, büyük üzüntü duyduk. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına, spor camiasına başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun" diyerek üzüntüsünü ifade etti. Tuna Aktürk, Erhan Kayar'ın cenazesine Balıkesirspor Kulübü'nü temsilen de katılım olacağını bildirdi.

Bu arada, genç futbolcunun ünlü paylaşım sitesi facebooktaki sayfasında geriye Balıkesirspor'da çekildiği bol fotoğrafları hatıra kalırken, Erhan'ı sevenler sayfayı taziye mesajlarıyla doldurdu.

BALIKESİRSPOR'DA YAS
BALIKESİRSPOR'DA YAS
BALIKESİRSPOR'DA YAS
BALIKESİRSPOR'DA YAS
BALIKESİRSPOR'DA YAS
BALIKESİRSPOR'DA YAS
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 16:40:01
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 16:45:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?