5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Balkes'e tatlı ziyaret

BALKES'E EMNİYET MÜDÜRÜNDEN TATLI ZİYARET

Balıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Balıkesirspor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp başkanı ve yöneticilerle görüşen emniyet müdürü, tesislerde bir araya gelerek sohbet ettiği futbolculara baklava ikram etti.

2. LİG DİLEĞİ

Emniyet Müdürü Ömer Aydın, ilin takımı olan Balıkesirspor'u herkes gibi kendisinin de daha üst liglerde oynamasını istediğini, bu yıl 2. Lig, ardından da Bank Asya'da görmek istediği Balıkesirspor'un bunu hak ettiğini söyledi. 2. lig'e yükselme mücadelesiyle ilgili gönlünden geçeni söyleyen Ömer Aydın, "İnşallah Balıkesirspor birinciliğini sürdürür ve şampiyon olur, Bandırmaspor da ikinci olarak aynı anda üst lige çıkarlar" dedi.

Balıkesir'deki her maçı izleyen Emniyet Müdürü Ömer Aydın, futbolcularla da yakından ilgilendi, sohbet etti. Tanışma konuşmalarının ardından antrenman sahasına kurulan masada futbolculara Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ın getirdiği iki tepsi baklava ikram edildi. Emniyet Müdürü Ömer Aydın gazetecilerin isteği üzerine tümk takım adına kaptan Yunus'a kendi elleriyle baklava yedirdikten sonra şampiyonluk dileğini tekrarlayıp, Balıkesirspor'u desteklediğini ifade etti. Balıkesirspor Kulübü Başkanı, bu ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini belirterek Emniyet Müdürü Aydın'a Balıkesirspor arması verdi. Başkan Çetinel, ayrıca emniyet müdürü için özel bir Balıkesirspor forması hazırlattıklarını, arkasında isminin yazacağı formayı da en kısa zamanda teslim edeceklerini belirterek ziyaret için teşekkür etti. Emniyet Müdürü Ömer Aydın yakından ilgilendiği futbolculara moral verdi. Daha sonra penaltı noktasına geçen müdür Aydın, kaleci Volkan'a attığı 3 şutun ikisini gole çevirdi. Kulüp tesislerinde inceleme yapan Emniyet Müdürü Ömer Aydın, yönetimden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Emniyet Müdürü Ömer Aydın beraberinde müdür yardımcıları da olduğu halde Balıkesirspor Kulübü yöneticileri ve futbolcularla toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi.

Öte yandan, Balkesler bu hafta kendi sahasında Bandırmaspor'u konuk edecek. Teknik Direktör Ergun Ortakçı, Torbalı mağlubiyetini unuttuklarını, Bandırma'yı yenip yola dedvam edeceklerini söyledi.

BALKES'E EMNİYET MÜDÜRÜNDEN TATLI ZİYARET
BALKES'E EMNİYET MÜDÜRÜNDEN TATLI ZİYARET
BALKES'E EMNİYET MÜDÜRÜNDEN TATLI ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 21:04:04
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 22:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?