3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Bandırma -Yenikapı seferleri iptal edildi

Marmara Denizi'nde saatteki hızı 60 kilometreyi bulan şiddetli fırtına sebebiyle Bandırma-Yenikapı deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

Marmara Denizi ve Bandırma Körfezi'ndeki şiddetli fırtına ve sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiliyor. Fırtına nedeniyle sabah 07.30'daki Bandırma-Yenikapı ve 18.30'daki Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

Fırtınadan dolayı oluşan dev dalgalar Bandırma'da sahile ve mendireğe vururken, balıkçı tekneleri balık avına çıkamadı. Bandırma açıklarında bekleyen bazı yük gemileri ise dalgalardan korunmak için kıyıya yakın yerlere demir attı. Fırtınadan kaçan çok sayıda balıkçı teknesi Bandırma Limanı'na sığınırken, dalgaların arasında kalan bir balıkçı teknesi ise batma tehlikesi geçirdi.

Fırtına sebebiyle sabah saatlerinde Bandırma Limanı açıklarında bir balıkçı teknesi batmış ve 2 balıkçı hayatını kaybetmişti.

Öte yandan Bandırma ve çevresinde sabah saatlerinden itibaren fırtınayla birlikte etkili olan sağanak yağış sebebiyle ilçede bazı rögarların taştığı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 17:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?