7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Bandırma Belediyesi iş başında

Balıkesir'in Bandırma Belediyesi tarafından asfalt yol çalışmaları Paşamescit ve Çınarlı mahallelerinden başlatıldı.

Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ve onarım birimi ekibi ve iş makinaları hızla çalışmaları sürdürüyor. Belediye Başkan Vekili Yalçın Cömert, Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Çınarlı ve Paşamescit mahallelerinde başlayan asfalt yol çalışmalarını yerinde incediler. Her iki mahallede de bozuk cadde ve sokaklar asfaltlanırken, Paşamescit Mahallesi'ne yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmaları da yapılıyor.

Belediye Başkan Vekili Yalçın Cömert, hava şartlarının düzelmesi ve sıcaklıklarının asfalt yapımı için uygun seviyeye gelmesiyle birlikte çalışmalara Paşamescit Mahallesi'nden başladıklarını ifade ederek, Adliye çevresi ve mezarlık yolu yapımının da hızla sürdüğünü söyledi. Başkan Yardımcısı Cömert, belirledikleri program dahilinde Paşamescit ve Çınarlı'daki çalışmaların tamamlanmasının ardından Paşabayır ve diğer mahallelerdeki ana arterlerde asfalt çalışmalarını da yapacaklarını belirtti.

Başkan Vekili Cömert ve Başkan Yardımcısı Ozan Onur, kente su veren su depolarını da denetleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 16:42:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?