6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bandırma esnafından örnek davranış

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Haydarçavuş Mahallesi Haydarçavuş Sokak'taki esnaf sokağa yaptığı temizlik ve çevre düzenlemesi ile herkese örnek olacak bir çalışma yapıyor.

Bandırma Haydarçavuş Mahallesi Haydarçavuş sokak esnafı, belediye tarafından sokağın altyapı ve parke döşemesi çalışmasının yapılmasının ardından yaptıkları çalışmayla örnek bir sokak oluşturdular. Haydarçavuş sokağı esnafı sokağını her gün kendi süpürüyor ve vatandaşların yerlere sigara izmariti akmaması için ağaç kenarlarına metalden küllük koyarak çevre kirliliğinin önüne geçiyor.

Esnaf tarafından sokakta bulunan fidanların dibine dikilen rengarenk çiçeklerde sokağa ayrı bir güzellik katıyor. Her gün sokağın bakım ve temizliğinin kendileri tarafından yapıldığını belirten esnaflar, "Sokağımızın temizlik ve bakımını seve seve yapıyoruz. Bu çalışmayı yaparken hem çevre temizliğine hem de yerel yönetimin çalışmalarına yardımcı oluyoruz. Aslan yattığı yerden belli olur sözüyle yola çıkarak sokağımızın temiz ve güzel görünümlü olması bizleri de mutlu ediyor” dediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 16:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?