6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bandırma'da anlamlı kampanya

Balıkesir’in Bandırma Belediyesi  ve Fen Bilimleri İlköğretim Dershanesi işbirliğiyle eğitime muhtaç çocuklar yararına kitap fuarı açıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda fuarın açılış törene katılan Belediye Başkanı Sedat Pekel, belediye olarak ellerindeki tüm imkanları eğitime destek için seferber edeceklerini belirterek, eğitimde belediye olarak hep var olacaklarını ifade etti. Bandırma’nın her alanda kabuk değiştirdiğini kaydeden Pekel, “Bu tip kampanyaları gelenek haline getirmek istiyoruz. Belediye olarak eğitime muhtaç çocuklara kayıtsız kalamazdık. Daha önce de yaptığımız gibi bundan sonra da eğitimde belediye olarak hep var olacağız. Belediyemizin tüm imkanlarını seferber ederek eğitime destek vereceğiz.

Milli Eğitim Müdürlüğü, dersaneler, okullar, şirketler ve hayırsever vatandaşlarla işbirliği içinde olacağız” dedi. Törende konuşan dersane kurucularından Özgür İğim’de okul müdürlerinden ihtiyaç sahibi öğrencilerin listesine alarak buna göre kitap yardımı yapacaklarını söyledi. Törende Esnaf Kefalet İlköğretim Okulu öğrencilerinin sunduğu folklor gösterisi de büyük beğeni topladı. Kurulan standtlarda satışa çıkartılan kitapların gelirlerinin ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağı belirtilirken, ayrıca öğrencilere ücretsiz test kitapları de hediye edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 10:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?