6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bandırma'da asfaltlama çalışması

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını denetleyen Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, şehir içi trafiğinde önemli bir konumda bulunan Kurtuluş Caddesi'nin, İnönü Caddesi ile Servet Çırpan Caddesi arasında kalan 3 kilometrelik bölümünün komple asfaltlanacağını söyledi.

Şehir içindeki bozuk yolların onarımı konusunda Bandırma Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmaları hız kesmeden sürüyor.Paşamescit, Çınarlı ve Paşabayır Mahallesi'nde tamamlanan asfaltlama çalışmalarının ardından şehir merkezinin önemli ana caddelerinden biri olan Kurtuluş Caddesi'nde de asfalt çalışmaları başladı.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sedat Pekel, şehir içi trafiğinde önemli bir konumda bulunan Kurtuluş Caddesi'nin, İnönü Caddesi ile Servet Çırpan Caddesi arasında kalan 3 kilometrelik bölümünün komple asfaltlanacağını söyledi. Freze aracı ile eski asfaltın kazılacağını ve daha sonra da caddenin tamamına 10 cm kalınlığında 600 ton sıcak asfalt döküleceğini belirten Başkan Pekeli, "Yoğun araç trafiğinin yaşandığı Kurtuluş Caddesi'nde, çeşitli nedenlerle oluşan çukurlar nedeniyle sürücüler önemli sıkıntı yaşıyordu. Kazalara ve istenmeyen kötü durumlara da yol açabilecek bu olumsuzluklara son vermek amacıyla cadde komple yeniden asfaltlanacak.

Şu an mevcut asfalt oldukça kötü olduğundan, öncelikle getirilen özel bir araçla bozuk asfalt kazılarak yok ediliyor. Böylece, yeni yapılacak asfalt kaplamasının çok daha uzun yıllar sağlıklı biçimde hizmet vermesi sağlanacak. Göreve geldiğimizden bu yana, her alanda olduğu gibi yol onarım çalışmalarında da yoğun biçimde hizmetlerimiz sürüyor. Belediyenin ekonomik anlamda sıkıntıları olmasına rağmen, akılcı ve iş bilen politikalarla tüm belediye hizmetleri en kaliteli biçimde halkımıza sunuluyor. Yol onarım çalışmalarımız da, şehrin dört bir yanında devam ediyor. Çalışmaların tamamlandığı bölgelerde yaşayan vatandaşlarımızın bizlere ulaştırdığı içten teşekkürleri, hizmetlerimizin yerini bulduğunun en önemli göstergesidir. Halkımızı mutlu edecek hizmetlerimiz bundan sonra da sürecektir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 17:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?