6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bandırma'da Bilardo Şampiyanası

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen Bandırma Belediye Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nı Belediye Başkanı Sedat Pekel törenle başlattı.

Mehmetçik Caddesi'ndeki Olimpik Spor Bilardo Salonu'nda düzenlenen 3 Bant Bilardo Şampiyonası'na start veren Belediye Başkanı Sedat Pekel yaptığı konuşmada Bandırmalı bilardocu gençleri Türkiye ve Avrupa Şampiyonalarında görmeyi arzu ettiğini belirtti.

Başkan Pekel, "Biz belediye olarak sporun her branşında olduğu gibi bilardo sporuna da büyük önem ve destek verip gençleri kahve ve birahanelerden kurtarıp spora yapmalarını sağlıyoruz.

Bandırma Belediyesi 3 bant bilardo şampiyonasına katılan 48 sporcuya başarılar dilerim. Finaller 17 Eylül'de bitecek final ve ödüllü kupa gecesine Bandırma Edincik beldesinden yetişen Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonu Yılmaz Özcan'da gelecek. Dereceye girenlere madalya kupa ve para ödülü verilecek" dedi.

Bandırma Belediye Kupası 3 Bant Bilardo Şampiyonası'na 8 ayrı grup halinde katılanlarla başkan Pekel hatıra fotoğrafı çektirdi. Bilardo Şampiyonası'nda ilk vuruşu Başkan Sedat Pekel yaptı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 15:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?