7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Bandırma'da coşkulu kutlama

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde vatandaşlar yılbaşı akşamında eğlence merkezleri ve otel restoranları doldurdu.

Yeni yıla eğlence merkezlerinde girmek isteyen Bandırmalılar yüksek fiyatlara rağmen bar ve otellerin restoranlarını tercih etti.

Değişik menülere göre kişi başı 60 YTL ile 150 YTL arasında değişen fiyatların uygulandığı eğlence merkezlerinde vatandaşlar canlı müzik eşliğinde eğlenerek yeni yıla girdiler.

Bandırma Vergi Dairesi'ne bağlı memurlarda yılbaşı akşamın eğlence merkezlerinde vergi denetimi yaptılar. Eğlence merkezleri belediyenin verdiği izin doğrultusunda gece 03.00'e kadar açık kaldı. Havanın soğuk olması ve herhangi bir etkinliğin olmaması nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda yeni yıl kutlaması ise oldukça sönük geçti. Meydana toplanan bir grup genç yeni yıla şarkılar söyleyerek girdi.

Yılbaşı gecesinde Bandırma Emniyet Müdürlüğü'de ekipleri de fazla mesai yaptılar. Halkın ve eğlence merkezlerinin yoğun bulunduğu bölgelerde devamlı olarak devriye yapan polis ekipleri, gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün etkisiyle gençler arasında çıkan kavgalara ise anında müdahale ettiler. Trafik ekipleri de gece boyunca ilçenin değişik noktalarında alkollü sürücülere karşı da uygulama yaptılar.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 16:25:14
Güncelleme :1 Ocak 2009 Perşembe 17:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?