3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Bandırma'da hırsız-polis kovalamacası

BALIKESİR'DE HIRSIZ-POLİS KOVALAMACASI

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir eve hırsızlık için girdikleri iddia edilen 2 kişi ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Zanlılar kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Hacıyusuf Mahallesi Valide Sokağı'nda oturan bir vatandaş, sabaha karşı 04.00 sıralarında evine hırsız girdiğini ihbar etti. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine intikal etti. Polisleri görünce kaçmaya başlayan 2 şüpheli ile ekipler arasında Celal Atik Caddesi üzerinde kovalamaca yaşandı. Polisler, S.K. (17) ile S.T. (26) isimli şahısları kısa sürede yakalamayı başardı.

Ev sahibi tarafından teşhis edilen şüphelilerin, hırsızlık yapmak maksadıyla ilçe dışından Bandırma'ya geldikleri iddia edildi. Şüphelilerin üzerinden çıkan anahtarlar ve bir adet değerli bıçak da ev sahibine verildi. Evlere kapı ve pencerelerini zorlayarak girdikleri öne sürülen şüphelilerin üzerinde suç aleti tornavida ele geçirildi. Şüphelilerden S.K.'nin hırsızlık ve değişik suçlardan 22, S.T.'nin ise 13 kaydının olduğu belirlendi. Şahıslar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 17:29:00
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 00:50:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?