3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Bandırma'da kezzaplı dehşet

Bandırma'nın Hacıyusuf Mahallesi Levent Caddesi'nde bu sabah, aşkına karşılık vermediği 51 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası, bir torun sahibi Yüksel K.'nın üzerine kezzap attığı 42 yaşındaki Mürvet Ç.Bandırma Devlet Hastanesi'ndeki tedavinin ardından taburcu edilerek evine gönderildi.

Hastaneden 10 gün işgörmezlik raporu aldığını söyleyen Mürvet Ç., bu tür olaylar ile karşılaşan kadınlara tavsiyede bulanarak, 'Kadınlar korkmasın adalete sığınsınlar" dedi.

Bu arada, emniyetteki sorgusu tamamlanan Yüksel K., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karşılık alamadı, kezzap fırlattı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde evli ve 3 çocuk babası Yüksel K. aşkına karşılık vermeyen Mürvet Ç'yi vücuduna kezzap dökerek hastanelik etti.

İddiaya göre Yüksel K., uzun süredir birlikte olmayı teklif ettiği ancak red cevabı aldığı eşinden boşanmış Mürvet Ç.’yi izlemeye başladı. Hacıyusuf Mahallesi Levent Caddesi üzerinde Mürvet Ç.’nin yolunu kesen Yüksel K. teklifini yeniledi.

Kadının yine reddetmesi ve kendisiyle tartışması üzerine Yüksel K. yanında getirdiği şişede bulunan kezzabı Mürvet Ç.’nin üzerine döktü.

Olay sonrasında kaçan Yüksel K. Bandırma’nın 100.Yıl Mahallesi’nde güvenlik güçlerince yakalandı. Bacağında ve kalçasında asit yanığı olan Mürvet Ç. ise Bandırma Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


 

...
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2011 Salı 18:14:28
Güncelleme :13 Aralık 2011 Salı 18:23:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?