3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Bandırma'da TOKİ evlerine yoğun ilgi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konutlara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 

TOKİ tarafından Age İnşaat şirketine yaptırılan Bandırma Kayacık Mahallesi'nde 49 bloktan oluşan 838 konutluk projenin inşaatı sürüyor. Temmuz ayında tüm konutların, sosyal binaların ve çevre düzenlemesinin tamamlanarak konutların Ağustos ayında hak sahiplerine teslim edileceği belirtilirken, vatandaşlar da TOKİ evlerini görmek için şantiye alanına gidiyor. TOKİ'nin Bandırma Tanıtım ve Satış Ofisi'nden pazar günleri düzenlenen tanıtım turuna katılan vatandaşlar, ilçe merkezinden servislere binerek TOKİ sorumluları eşliğinde şantiye alanını inceliyor. 

TOKİ Tanıtım ve Satış Ofisi tarafından satışları gerçekleştirilen 98 adet orta ve üst gelir grubuna ait daireleri dolaşan vatandaşlar, yetkililerden fiyatlar ve konutlar hakkında bilgi alıyor. TOKİ Tanıtım ve Satış Ofisi sorumlusu Pınar Akıncı, haftasonları düzenledikleri tanıtım turlarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Açık satış yöntemiyle herhangi bir koşul olmadan satışa sunulan orta ve üst gelir grubuna ait daireleri görmek isteyen vatandaşlarımız pazar günleri belirlenen saatlerde düzenlenen tanıtım turlarına katılıyor. Burada daha önceden tamamlanmış örnek daireleri gezen vatandaşlar evler hakkında detaylı fikir sahibi oluyor. Konutların fiyatları kat ve cepheye göre değişirken, taksitli satış kampanyalarımız da devam ediyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 14:37:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?