6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bandırmaspor başkanı değişmedi

TFF 3. Lig takımlarından Bandırmaspor’un olağan kongresinde Mehmet Kılkışlı yeniden başkan seçildi.

Bandırma Belediyesi meclis salonunda düzenlenen kongrede Divan Başkanlığı görevini Ozan Onur yaptı. Kongrede konuşan Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı, 2 yıllık görevleri boyunca Bandırmaspor’u amatör ligden 3. lige çıkartarak büyük bir başarı elde ettiklerini söyledi. Bandırmaspor’un mali açıdan düzenli ödemeleriyle birçok kulübün örnek aldığı bir kulüp haline geldiğini ifade eden Kılkışlı, “Amatör ligden 3.lige çıkmak büyük bir başarıydı. 3.Ligdeki ilk sezonumuzda averajla kaçan bir play off vardı. Mali açıdan bundan önceki yönetimlerin bıraktığı borç Bandırmaspor’un borcudur. Yönetimi aldığımız zamanda vardı. Emekli olanlara ikramiye ödenmediği için Bandırmaspor’a icra geldi. Önceki yönetimlerin toplam elde ettiği para bizim otoparklardan elde ettiğimizin yarısı bile değil. Ben ve tüm yönetim kurulum üyelerim dahil zamanımı harcıyorum ama hepimiz otoparklara bile parayla giriyoruz. Biz bir şirket idare ediyoruz. Sadece SSK’ya 16 bin TL para ödüyoruz her ay. Aylık toplam 68 bin TL sabit giderimiz var. Bunlara transferler, primler dahil değil. Zengin bir kulüp değiliz ama dürüst bir kulübüz. Yanımızdaki herkesin paralarını ödüyoruz.

Taraftar haddini bilmek zorunda. Küfür edildi maçlarda ihtar alındı sonra ceza geldi. Taraftarımızın bize 21 bin TL gibi bir cezayı ödetme lüksü yok” dedi.
Bandırmaspor’un stadı için yenileme ve tribünleri büyütme çalışmalarına da başlanacağını belirten Başkan Kılkışlı, “ Stada bir çimlendirme 300 bin TL civarında ama suni çim yada ikinci bir stad olmadan Bandırma’ya yaptığınız her yatırıma yazık. Siyasilere sesleniyorum suni çim yada ikinci bir stadı yaptırmamız lazım. Ben kendi sahamı hem antrenmanlarıma, maçlarıma, alt yapı takımlarıma açmak zorunda kaldı. Stada makyaj çalışmasını 1 yıldır yapıyoruz. Federasyon teşvik verecek biz çalışmalarımızı dosyayla teslim ettik. Açık tribünü 6 basamak daha ileri götürerek komple tribünü tekrar yapacağız. Belediye Başkanımız Sedat Pekel’den imar değişikliğini yaparak, 55 dönümlük arazi TMO’ya ait olan araziyi alıp 2 antreman sahasıyla birlikte tesis sorununu çözersek Bandırmaspor’un tüm sorunlarını çözmüş olacağız. 2 sene sonra Bandırmaspor’u borçsuz bir kulüp olarak, tesislendirilmiş ve 2. ligde olan bir kulüp olarak bırakmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel’de konuşmasında yerel yönetim olarak Bandırmaspor’a destek vereceklerini ifade ederek, bu konudaki sorumluluklarını bildiklerini ve imkanlarını sonuna kadar kullanacaklarını söyledi.
Kongrede faaliyet raporlarının onaylanmasının ardından seçimlere gidildi. Başkan Mehmet Kılkışlı’nın tek aday olarak girdiği seçimlerde yönetim kurulu üyeliklerine Yaşar Bekdemir, Ahmet Edin, Metin Yalçınkaya, Hayri Eke, Çetin Mirap, Can Gülmezgil, Mustafa Özçakır, Göksel Karlıhan, Bahadır Çolak, Tolga Tosun, Hüseyin Baş, Ertunç İşbay, Zafer Yılmaz, Bora Keskinler ve Mehmet İlban seçildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 14:35:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?