3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Bandırmaspor'da hedef 2.Lig

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Erhan Arıker, hedeflerinin 2. Lige çıkmak olduğunu belirterek, antrenörlüğe Mustafa Serin'i getirdiklerini açıkladı.

Federasyon genel sekreteri Göksel Karlahan, taraftar sorumlusu Mehmet İlban'ın katıldığı basın tolantısında konuşan Bandırmaspor Basın Sözcüsü Erhan Arıker, bin 600 takım arasından sıyrılıp 3. Lig'e çıktıklarını, bu yıl da 2. Lig'e çıkmak istediklerini söyledi.

Kulübün maddi sorununun bulunmadığını ifade eden Arıker, "Bu yıl çok iyi transferler yapacağız. Bandırmaspor'un antrenörlüğüne Güngören Belediyespor'u çalıştıran Mustafa Serin'i getirdik. Hocamız bu hafta Bandırma'ya gelecek ve birlikte transfer çalışmalarını başlatacağız. Bursa, İstanbul, İzmir ve Ankara'daki çeşitli kuluplerle görüşmeler yapacağız. Statdaki tüm koltuklar yenilenecek. Kombine bilet satışı yapacağız. Kombine biletler 200 ve 400 YTL arasında satılacak. Bursa'ya 400 koltuk sipariş verdik. Bu sene toplam 1.5 trilyon bütçe ayırdık" dedi.

Bandırmaspor yönetim kurulu üyesi Göksel Karlahan ise, stadın çim sahasını yenileyeceklerini, 55 dönümlük araziye 3 yeni çim idman sahası daha yapacaklarını belirtti.

.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2008 Pazar 14:15:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?