6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Bandırmaya 2. seçim bürosu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde CHP'nin ikinci seçim bürosu açılırken, partiye yeni katılan 140 kişiye de rozetleri törenle takıldı.

CHP Bandırma İlçe Teşkilatı 100. Yıl Mahallesi'ndeki seçim bürosundan sonra ikinci seçim bürosunu Hacıyusuf Mahallesi'nde açtı. Belediye Başkan Adayı Sedat Pekel, Başkan yardımcısı Dursun Mirza, Ozan Onur ve İlçe Başkanı Ömer Lütfi Kayalar büronun açılışını yaptı. Seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa bir konuşma yapan Pekel, "Biz şeffaf halka hizmet sunan bir belediye olacağız. Şffaflık katılımcılık insan odaklı doğaya ve çevreye saygılı sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla çalışacağız. Talan zihniyetine, yandaş kayırmaya, bencil ve keyfi yönetime despot saltanata 'Dur' demek için Bandırma'mıza sahip çıkmak için herkesi 29 Mart'ta oy atmaya sandık başına davet ediyoruz" dedi.

Öte yandan CHP İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen törende ise partiye yeni katılan 140 kişiye parti rozetleri Başkan Adayı Sedat Pekel, İlçe Başkanı Ömer Lütfi Kayalar, başkan yardımcısı adayları Ozan Onur ve Dursun Mirza tarafından takıldı. Partiye katılım töreninin ardından Başkan adayı Pekel ve partililer kalabalık bir vatandaş grubuyla birlikte sahil bandı ve meydanda dolaşarak seçim çalışması yaptılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 17:25:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?