3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Bandırma'ya İngiliz gelin

Londra'da moda tasarımcılığı yapan Çin asıllı İngiliz gelin, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Türk usulü düğünle evlendi.

Marmaris'ta 5 sene önce tanışan Bandırmalı Dursun Tahan'la Çin asıllı İngiliz moda tasarımcısı Linda Po Lin Lam, Bandırma'da yapılan Türk usulü düğünle dünya evine girdi. Düğüne damat Dursun Tahan'ın akrabaları ve arkadaşlarının yanı sıra, gelin Linda Po Lin Lam'ın İngiltere'den gelen ailesi ve arkadaşları da katıldı.

Bandırma Ekol Düğün Salonu'ndaki yemekli düğünde ışık gösterileri altında salona çıkan genç çift, Türk ve İngiliz konuklarla birlikte saatlerce oynayıp halay çekti. Damat Dursun Tahan, yıllar süren aşklarını evliliğe taşıdıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Marmaris'te 5 sene önce benim çalıştığım otelde tanıştık. Türk usulü bir düğün yaptık, çok mutluyuz. Herkes eşimi çok şirin ve sevecen buldu, onlar da bizim arkadaş canlısı, yardımsever, cana yakın olduğumuzu düşünüyor" dedi.

Gelin Linda Po Lin Lam ise eşi Dursun'u çok sevdiğini ve çok mutlu olduklarını söyledi. Düğünde 7 katlı pastayı davetlilerin alkışları arasında kesen genç çiftin önümüzdeki aylarda Londra'da ikinci bir düğün daha yapacakları belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 12:54:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?