6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Banka şubesinde yangın

Balıkesir'de bir banka şubesinde çıkan yangın itfaiyenin anında müdahalesi sonucu güçlükle söndürüldü. 

Alınan bilgiye göre, dün akşam saat 21.30 sıralarında, Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda bulunan İş Bankası Balıkesir Şubesi'nde yangın çıktı. Çevrede devriye görevi yapan güvenlik ekipleri ve vatandaşların bankanın içinde yoğun bir duman ve alevler olduğu bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

Polisin trafik ve çevre güvenliği aldığı yangına 3 arazöz ile kısa sürede müdahale eden itfaiyenin çabasına rağmen yangın hemen kontrol altına alınamadı. İtfaiye ekipleri yangınla ilgili inceleme yaparken, her tarafı kapalı olan banka içindeki yoğun dumanın havayla buluşması sonucu oluşabilecek patlama tehlikesine rağmen camlar balyozla kırılarak yangın daha da büyümesi önlendi. 

Bankanın kredi ve vadeli hesap işlemlerinin görüldüğü üst katında çıkan yangına elektrik şasesinin yol açtığı tahmin ediliyor. Banka yetkililerinin de olay yerine çağrıldığı yangın, yaklaşık 2 saat süren çalışma neticesinde tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü. Maddi zararın büyük olduğu belirtilen yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 10:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?