3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Barak: Aday olmayacağım

Balıkesir'in Kepsut Belediye Başkanı Kemal Barak, mahalli seçimlerde başkanlık tekrar aday olmayacağını açıkladı. Soy adı ile dikkat çeken Kemal Barak, ABD'nin yeni Başkanı Barack Obama'nın ön adını soy adı olarak taşıyor. Bu ilginç tesadüf hakkında yorum yapmayan Başkan Barak, "2009 mahalli seçimlerinde yokum, aday değilim" dedi.

"HİZMET ETTİK"

Son yerel seçimlerde AK Parti'den seçilerek göreve gelen Kepsut Belediye Başkanı Kemal Barak, görev süresince yaptıkları hizmetleri anlattı. Kepsut Belediyesi'ni borç içinde aldıklarını ve bugüne kaydeden Barak, "Kepsut'a neler yapılması gerekiyorsa hepsini ekibimle birlikte çalışıp başardık. İlçemizin geleceği L Tipi Cezaevi'ne bağlı. Bizler buna bağlı olarak burada ziyaret için gelecek insanlara çok güzel bir otel yaptık. Ondan başka, Kepsut'taki insanlarımız için TOKİ ile anlaştık ve 176 ailenin medenice yaşabileceği evler yapıldı. Belediye Mezbahası'nı da dünya standartlarına taşıdık ve burada 45 kişi istihdam edildi. İstanbul'a anında büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesilip satabiliyoruz" dedi.

"ADAY DEĞİLİM"

Kemal Barak, yeniden belediye başkanlığına aday olup olmadığı şeklindeki soruya ise, "Benden daha iyi belediye başkanlığı yapabilecek kapasitede arkadaşlarımız var. İnanıyorum ki benden daha iyi işler başarabileceklerdir. Bu sebeple mahalli seçimlerde belediye başkanlığı için yeniden aday olmayacağım" dedi.
(MK-YU)

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 16:38:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MELTEM cumbul IP: 88.241.144.xxx Tarih : 26.11.2008 17:01:50

eh bi kepsutlu olarak duydugumuzz en güzel haber ..dört buçuk senemiz çöpe atıldıktan sonra kalkıp da adayım tabiki diyemez oteli yapmış neyini yaptınız sayın başkan hazır binaya gönenden ikinci el eşya getirip koydunuz ..mezhabaya istihdam yaratmış mezhabaya bir çivimi çaktınız arıtmasını bile yapamadınız ..olsun öyle yada böyle sonunda bitti bizde kurtulduk sizde..