7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

'Başarılı olmak zorundayız'

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Ali Uslanmaz başkanlığındaki Körfez Zeytin Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele Birliği’nin yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı.

Kaymakamlık makamında encümen üyeleri, Havranlı İl Genel Meclisi üyesi Emin Ersoy, Karaağaç Belediye Başkanı Arif Efetekin, Edremit İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Acar ve Ayvalık Belediye Meclis Üyesi İbrahim Fatih Ayyürek ile bir araya gelen Kaymakam Uslanmaz, yönetimin başarılı olmak zorunda bulunduğunu söyledi.

Hafta içinde düzenlenen Körfez Zeytin Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele Birliği toplantısında iş başına getirilen yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Makamında yeni seçilen encümen üyeleri ile bir araya gelen Kaymakam Ali Uslanmaz, prensip kararları alacaklarını belirterek, “Yönetim olarak çalışma sistemimizi belirleyeceğiz.

Birlik olarak başarılı olmak zorundayız. Körfezin geçimi zeytine bağlı. Burada çiftçimiz 100 liranın 90 lirasını zeytinden kazanıyor. Birlik başarılı bir ilaçlama yaparsa Edremit körfezinin kazancı 125 milyon TL olacaktır. Bunun için birik olarak başarılı olmak zorundayız. Bu nedenle de yönetim olarak sık sık bir araya gelerek çalışacağız” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 14:40:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?